EOTB’s Yasmine Pierards deelt heftige beelden van zware mishandeling

yasmine pierards sneer

Yasmine Pierards heeft op Instagram behoorlijk heftige beelden gedeeld. De realityster, onder meer bekend van Ex on the Beach en Temptation Island, laat weten de verwondingen op te hebben gelopen na een zware mishandeling.

Lees ook:
Auw: Yasmine Pierards deelt pijnlijke sneer uit naar Martin Foru

‘Gisteravond ben ik op een domme kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet wou vertrekken’, begint Yasmine haar verhaal. ‘Ik heb lang nagedacht of ik dit wel wilde posten, maar omdat ik altijd de realiteit laat zien wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen.’

Yasmine zware mishandeling

Ze vervolgt: ‘Een man die een vrouw op deze manier in elkaar kan slaan is geen man en zal ook nooit een man worden.’ Hoewel ze de privacy van de dader op dit moment nog respecteert, zullen er wel verdere stappen genomen worden.’Dus nogmaals mensen, wees niet zo dom of naïef als mij en vertrouw niet zomaar iedereen.’

Neuscorrectie

De realityster sluit af: ‘Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht..’ Yasmine heeft dus heel wat overgehouden aan de zware mishandeling.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@yasminepierards is in elkaar geslagen op een afterparty gisteravond.. hele verhaal: #linkinbio #eotbdd #eotb

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!