In ere gehandeld: huis Avicii in stilte verkocht zonder het op de markt te zetten

avicii

Het was voor Tim Bergling een continue strijd: muziek maken voor het grote publiek, terwijl hij de druk van de schijnwerpers niet aan kon. Die strijd kostte hem op 20 april jongstleden het leven: in een hotel in Oman beroofde hij zichzelf van het leven. Nu is zijn Californische huis, waar hij zo graag tot rust kwam, in alle stilte verkocht.

Het huis, gelegen in het Hollywoodse heuvelland, was een plek die Tim Bergling graag deelde op zijn Instagram. Hij kocht het huis, gebouwd in 2008, in 2013 voor €13,3 miljoen euro. Nu is de luxe villa verkocht voor €15 miljoen.

Een van zijn laatste foto’s die de DJ deelde op Instagram was een foto van zijn huis met als bijschrift ‘It’s always sunny in California.’

Door het huis niet op de markt te hebben aangeboden, lijkt zijn familie een mediahype en absurde opbiedingen te hebben willen voorkomen.

🌞🌫It’s always sunny in California🌫🌞

A post shared by Avicii (@avicii) on

Friends of Mine 🎵

A post shared by Avicii (@avicii) on

A post shared by Avicii (@avicii) on

Cant live with it, cant live without it.

A post shared by Avicii (@avicii) on

A cuddle a day keeps the instinct away. (The hunting instinct.) (Just kidding.)

A post shared by Avicii (@avicii) on

What’s your favourite sunset spot? I like this one alot 🙃

A post shared by Avicii (@avicii) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.