Evan Rachel Wood deed aangifte tegen vrouw Marilyn Manson

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood (33) had jarenlang een relatie met Marilyn Manson (52). De twee waren zelfs verloofd. Evan onthulde eerde al hoe ze door Marilyn werd mishandeld en jarenlang in doodsangst leefde. Dit weekend liet de actrice weten dat ze eind vorig jaar aangifte heeft gedaan tegen de huidige echtgenote van Marilyn Manson.

Volgens Evan was deze Lindsay Usich van plan foto’s vrij te geven die gemaakt zijn toen de actrice jong was en een flinke hoeveelheid alcohol en drugs had gebruikt. Ze was toen jonger dan 21 jaar, de leeftijd waarop je in de VS mag drinken, en zegt dat ze de verdovende middelen aangeboden had gekregen na een show van Marilyn in Las Vegas.

Carrière verwoesten

Evan deelde zelf één van de foto’s, waarop ze met Marilyn poseert en een traditionele legerpet draagt en een getekend Hitler-snor op haar gezicht heeft. Ze zegt dat Lindsay in een bericht op de app Discord met iemand besprak dat de foto’s Evans carrière zouden verwoesten en ervoor zouden zorgen dat de actrice haar mond zou houden.

Marilyn Manson

Afgelopen week onthulde Evan dat de dader van het misbruik waarover ze eerder al haar verhaal deed Marilyn Manson was. ‘De naam van mijn misbruiker is Brian Warner, ook bekend als Marilyn Manson’, deelde de 33-jarige op Instagram. ‘Hij palmde me als tiener in en heeft me jarenlang gruwelijk mishandeld. Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd. Ik ben klaar met leven in angst voor vergelding, laster of chantage.’ Na haar bericht deelden nog enkele vrouwen slechte ervaringen met Manson.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Brunopress