Jaaa: ‘Ex on the Beach’ komt met een ‘All Stars’-editie

Ex On The Beach

Naast Temptation Island is het programma Ex on the Beach onze vaste guilty pleasure. En laat nu ook net deze laatste show met een geweldige nieuwe variant komen: een All Stars-editie!

Ja, dat is dus net zo goed als het klinkt. Of Bad Brody Baby ook aan zal spoelen op het strand is nog maar de vraag, maar een paar oude bekenden zijn in ieder geval van de partij. Want waar het eerst nog leek dat een paar dames de nieuwe Temptation VIPS-verleidsters zouden worden, blijkt dat toch niet het geval te zijn.

All Stars

Yasmine en de twinnies Sharon en Esmee mogen namelijk gewoon weer hun exen gaan verleiden. Dat belooft weer veel spanning, sensatie en ruzie! Ex on the Beach All Stars kan natuurlijk niet zonder mannelijk schoon, daarom zou ook Harrie uit het afgelopen seizoen weer zijn koffers hebben gepakt. Maar voor deze kandidaat lijkt het deze editie niet al te goed af te lopen…

Ziekenhuis

Ultieme roddelkoningin Michella Kox heeft een bericht in handen waaruit blijkt dat Harrie zelfs in het ziekenhuis is beland. Een meisje genaamd Rowan zou hem dusdanig geslagen hebben, dat de realityster opgenomen moest worden. Oh jee…

VIVA banner

Bron: Cosmopolitan | Beeld: MTV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!