Ex on the Beach’s Julie vertelt openhartig over turbulente jeugd

Julie Ex on the Beach

Het zesde seizoen van ‘Ex on the Beach’ barst weer van de spraakmakende typetjes die de villa complex op stelten zetten. In de afleveringen is te zien dat deelneemster Julie Vanmol goed kan ‘viben’ met macho Levi. Maar makkelijk is ze zeker niet. De dame komt over als een zelfverzekerde tattoo-queen, maar dat is lang niet altijd zo geweest.

‘Vanaf mijn veertiende zat ik in relaties. Ik heb daardoor veel gemist in mijn jeugd. Door bezitterige vriendjes ging ik niet veel uit en maakte ik weinig eigen beslissingen. Daarom wilde ik graag meedoen aan Ex On The Beach, niet om ware liefde te vinden’, vertelt Julie in een openhartig interview met Grazia.

LEES OOK:
Levi van ‘Ex on the Beach’ is klaar met alle haat en haalt uit naar MTV

Deelname aan Ex on the Beach

Spijt van haar deelname aan het programma heeft ze niet. ‘Ik ben altijd mezelf gebleven. Er zijn wel momenten dat ik me net te laat realiseerde dat er overal camera’s hingen. Ik denk dat de kijker zich in mij kan herkennen. We hebben allemaal weleens last van liefdesverdriet, dat je zo verliefd bent dat je dingen even niet helder ziet of dat hij een fuckboy blijkt.’

Plastische chirurgie

De tattoo-fanate maakt er overigens geen geheim van dat ze haar uiterlijk te danken heeft aan behoorlijk wat plastische chirurgie. ‘Net voor ik naar Thailand afreisde, ben ik nog even snel naar de botox-kliniek gegaan. Zonlicht op je huid accentueert rimpels. Ook heb ik lipfillers. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet zelfverzekerd ben’, benadrukt ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld EOTB