Genoeg van ‘Temptation’? ‘Ex on the Beach UK’ staat nu gewoon op Videoland

Helemaal klaar met dit seizoen van Temptation Island? Snappen we. Omdat onze eigen All Stars-editie van Ex on the Beach nog wel even duurt, kun je nu al genieten van de variant van het Verenigd Koninkrijk.

Nee, dat hoeft niet allemaal moeilijk en omslachtig. Het negende seizoen van dit heerlijke programma staat namelijk gewoon op Videoland. En als je een beetje Geordie Shore-fan bent, weet je dat de Engelsen wel van een feestje houden. Tablet of terror met een Brits accent? Dat is vragen om een heerlijk programma vol lust, maar ook heel wat drama.

Hele seizoen

En je hebt geluk: het seizoen staat namelijk nu al helemaal meteen op de streamingdienst. Zo hoef je dus niet elke week te wachten op nieuwe afleveringen, maar kun je lekker de hele dag bingen. Dit weekend maar even wat tijd vrijmaken?

Bron: Grazia | Beeld: MTV

 

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!