Hi sexy daddy: deze deelnemer uit ‘Ex on the Beach’ wordt vader

Zeg je Ex on the Beach, dan denk je niet direct aan huisje, boompje, beestje. Toch is oud-kandidaat Jeffrey daar juíst helemaal klaar voor. De voormalig losbol verwacht namelijk een kindje!

Jeffrey kennen we nog van het tweede seizoen van het programma, waarin hij het onder meer heel gezellig het met een van de twinnies, Sharon. Met haar is hij al lang niet meer samen – hun relatie liep vrij snel stuk nadat de opnames waren geëindigd – maar de Brabander lijkt het geluk in de liefde helemaal gevonden te hebben met een nog onbekende dame.

Kindje

En met haar verwacht hij dus een eerste kindje! Jeffrey schrijft zelf op Instagram bij een reeks echo-foto’s: ‘Iedereen mag het weten, wij worden papa en mama.’ Wat zoet!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram @jefff_dg, MTV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!