Kijkers vinden déze uitspraak in ‘Expeditie Robinson’ hypocriet

Expeditie Robinson hypocriet

We zouden allemaal massaal niet meer kijken toen Tim naar huis moest in Expeditie Robinson, maar toch zaten we gisteren weer braaf voor de buis. Helemaal hetzelfde was het niet. En is deze uitspraak nu ook niet een beetje hypocriet?

Let op: spoilers!

Kijkers moesten in het begin dan ook wel even wennen dat Coronel niet meer in het spel zat. Maar goed, het leven gaat door en zo ook voor de kandidaten in Expeditie Robinson. Mariana weet dat zij de volgende is op het lijstje van de vernieuwde ‘Fien Familie’ – maar dan zonder Fien – en wil dus maar wat graag winnen bij de proef.

Lees ook:
Kijkers ontdekken opnieuw fout in ‘Expeditie Robinson’

Memory

De deelnemers moeten tegen elkaar strijden in een ouderwets potje memory. Akwasi en Shary-An lijken het concept van het spel niet helemaal te snappen en zijn vooral als een dolle alles aan het omdraaien. Euhm, je moet ook iets onthouden hè? Uiteindelijk wint Eva Koreman en neemt haar ‘Expeditie-verloofde’ mee naar winnaarseiland.

Expeditie Robinson hypocriet

Eenmaal daar aangekomen heeft Shary-An een plannetje. Want ja, Mariana eruit stemmen, dat heeft eigenlijk maar weinig nut. Met haar vele stemmen is dit de enige kans om Akwasi of Yvette nog naar huis te sturen. Bij Eva Koreman ligt dit toch wat moeilijk: ‘Ik wil liever verliezen van een sterke speler, dan winnen van Mariana.’ Bij veel kijkers schiet deze uitspraak in het verkeerde keelgat. Want waarom werden dan eerst stuk voor stuk de echte Robinsons naar huis gestuurd? Nou goed, de drie winnaars moet een pizza eten, Hugo wint en besluit Koreman weer terug te sturen.

Mariana for president

Ondertussen op het basiskamp plant Mariana een zaadje in het hoofd van Akwasi. Het model voelt namelijk de bui al hangen en wil ab-so-luut niet naar huis. En zou de woordenkunstenaar niet de volgende zijn die naar huis gestuurd zal worden? Haar meesterlijke zet heeft succes en de twee gaan mee in haar streven. Uiteindelijk is het niet Akwasi, maar Yvette die het spel moet verlaten en kruipt Mariana wéér door het oog van de naald. Fans beginnen haar dan ook steeds meer in hun hart te sluiten. En ho wacht, zeggen ze nu: ‘Niet bijten op het touw Mariana’ in de preview? Dat belooft wat volgende week.

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.