Tim vindt nieuwe aflevering ‘Expeditie Robinson’ wel héél slaapverwekkend

Expeditie Robinson slaapverwekkend

Vorige week moesten we afscheid nemen van Tim – snik -, maar dat betekent niet dat hij niet meer voor de buis zit. Bij Coronel staat Expeditie Robinson gewoon weer op, maar dat de coureur het behoorlijk slaapverwekkend vindt, dat blijkt wel!

Lees ook:
Kijkers vinden déze uitspraak in ‘Expeditie Robinson’ hypocriet

Expeditie Robinson slaapverwekkend

Tim heeft namelijk nogal moeite wakker te blijven. Is deze aflevering zonder hem erin dan écht zo slaapverwekkend? Thomas filmt het hele gebeuren en laat weten: ‘Gezellig Expeditie kijken met Tim.’ Te zien is hoe de coureur toch echt even stiekem in slaap is gedommeld.

Wakker maken

En Thomas zou Thomas niet zijn als hij vervolgens een minuut lang zijn maat wakker probeert te krijgen. De zanger doet heel veel pogingen – zo kriebelt hij aan de neus, het gezicht en het oor van Tim – maar allemaal in het begin zonder resultaat. Tóch lukt het hem en langzaam ontwaakt Coronel. Berge kan niks anders dan heel hard lachen. Wil je het filmpje zien? Bekijk dat hier.

‘Typisch Tim’

Zijn mede-eilandkandidaten reageren dan ook grappend onder de video. Frank van der Lende merkt op: ‘Hij zit er een week niet meer in en het boeit hem niet meer.’ Kim Kötter laat achter: ‘Hahaha, zo Tim.’ Veel kijkers waren vorige week verontwaardigd toen Tim het programma moest verlaten. Volgens hen ging het niet meer om de ‘echte Robinson’, maar om de personen die het beste waren in bondjes en listige plannetjes. Sommige fans riepen zelfs op om niet meer te kijken, maar velen zaten afgelopen zondag toch gewoon weer voor de televisie.

Bron: Libelle, Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!