Extra seizoen ‘WIDM’: gaat ook ‘Wie is de Mol’ terug naar de roots?

Wie is de Mol?-vakantie

Zaterdag kwamen we na maanden speculeren eindelijk achter de identiteit van de Mol. Kijkers jubelden al over een finale zonder allerlei onnodige interviews met fans, maar gaat het extra seizoen van WIDM helemaal aan de wensen van de Molloten voldoen?

Lees ook:
Molloten opgelet: waarom de Vlaamse ‘De Mol’ onze nieuwe favoriet is

Want ja, ooit begon Wie is de Mol? natuurlijk zoals elk ander programma met onbekende Nederlanders. En waar de opdrachten nu een soort abracadabra zijn, kan er bijvoorbeeld bij de Vlaamse variant nog goud geld verdiend worden. Een roep voor een terugkeer naar de roots is misschien dan ook wel groter dan ooit.

Extra seizoen WIDM

En ja, waarom niet? De makers van Expeditie Robinson besloten al om met een extra variant te komen met onbekende deelnemers, Temptation gaat voor zowel ‘celebs’ als deelnemers als Karim, dus de productie van de Mol moet gedacht hebben: dit kunnen wij ook. Het extra seizoen van WIDM zou dus kunnen bestaan uit Jan en alleman, maar er is nog een andere theorie.

Mol-seizoen

Deze speculaties gingen ook al voor de start van het jubileumseizoen: is er een editie met allemaal oud-Mollen in de maak? Deze variant is misschien nog wel nét wat leuker. Want hoe tof is het als bijvoorbeeld Margriet van der Linden het op moet nemen tegen Yvon Jaspers? We noemen maar een combinatie.

Hint

En weet je nog die mysterieuze hint met een geluid dat van Schiphol leek af te komen? Het bleek uiteindelijk te gaan om dé kans om een exclusief kijkje achter de schermen te krijgen bij het nieuwe seizoen WIDM. Toch denken fans nu ook dat dit het moment is geweest waarop de nieuwe kandidaten op het vliegtuig stapte om het avontuur aan te gaan. Zou zomaar kunnen, lijkt ons.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!