Trouble in paradise: Temptation’s Fabrizio gespot met verleidster

Fabrizio

Eerder schreven we al dat het weleens trouble in paradise zou kunnen zijn bij Temptation’s Fabrizio en Pommeline. De blondine liet namelijk haar tattoo voor de spierbundel verwijderen. Maar nu wordt de Belg zelf óók nog eens met een ander gespot.

Want met het lekkere weer, besloot Fabrizio te genieten van het zonnetje. Maar dat deed hij niet alleen. De tatoeëerder werd gezien op het strand van een Belgisch recreatiepark. Maar wacht eens even, dat is niet Pommeline.

Verleidster

Het zou volgens de speurneuzen van ‘Team Tempa’ gaan om Julia Muller, een van de verleidsters in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. De twee lijken het meer dan gezellig te hebben met elkaar en volgens roddelkoningin Michella Kox zouden ze zelfs bij elkaar geslapen hebben. De kans dat Pommeline en Fabrizio dus de ultieme relatietest overleefd hebben, lijkt miniem.


Bron: Grazia | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!