Is that you? Fabrizio showt nieuwe look en is bijna onherkenbaar

Fabrizio

Hoewel de kappers ook bij onze Zuiderburen inmiddels weer open zijn, spotten we nog steeds heel wat bekende personen met een coronacoupe. Zo ook FabrizioSterker nog, wanneer de Temptation-deelnemer zijn nieuwe look showt, is hij bijna onherkenbaar.

Lees ook:
Ex on the Beach-Olivia had een relatie met deze Temptation Island-verleider

Fabrizio nieuwe look

Niet alleen gaat de tatoeëerder namelijk voor blonde lokken, ook heeft Fabrizio een flinke baard laten staan. Heel veel meer woorden maakt hij niet vuil aan zijn nieuwe look. ‘Mondays’, is slechts te lezen bij het plaatje in zijn Instagram Stories.
>Fabrizio nieuwe look

Temptation Island

Fabrizio is een ware Temptation Island-veteraan. Deed hij eerst nog mee aan verleider, het afgelopen VIPS-seizoen besloot hij zijn relatie met Pommeline eens flink te testen. Helaas zonder succes. Hoewel ze de show in eerste instantie overleefden, bleek hun liefde uiteindelijk toch niet sterk genoeg.

Nieuwe liefde

Maar dat betekent niet dat de Belg lang alleen hoefde te zijn. Verschillende vrouwen passeerden de revue, maar nu is hij al enige tijd gelukkig met Lotte. Vanwege corona heeft Fabrizio zijn tattooshop tijdelijk moeten sluiten en dus slijt hij zijn dagen in zijn knusse huisje. Of nou ja, ‘knus’, de muren zijn erg wit en de meubels erg zwart (of grijs of bruin). Een typisch mannenhuis dus, als je het ons vraagt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!