Fabrizio laat zoontje voor het eerst zien: ‘Ik was er inderdaad niet altijd voor hem’

Fabrizio

De geruchten gingen al langer, maar nu bevestigt Fabrizio Tzinaridis het nieuws ook zelf: hij heeft inderdaad een zoontje uit een eerdere relatie. Dat laat de tatoeëerder bekend van Temptation Island VIPS weten op Instagram.

Hiermee wil hij dan ook een einde maken aan alle roddels. ‘Het heeft nog lang geduurd maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Die ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven’, aldus Fabrizio. ‘Beknopt. Truth is. Yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje.’

Tijdsgebrek

Fabrizio geeft toe dat hij inderdaad zijn zoontje de laatste tijd minder heeft gezien. ‘Ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan Temptation met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek.’

Goede vader

De ‘kleurplaat’ weet ook dat dit geen excuus is om niet naar je kind om te kijken. ‘Maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers om gewoon wel een goede vader te zijn. Ik heb het lang genoeg geprobeerd maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden.’ Fabrizio doet dan ook een oproep om deze wens te respecteren, ook voor degene die het wel weten. ‘Ook om de moeder haar privacy te gunnen. Maar eerlijk is eerlijk.. ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken.’ Bekijk de foto hier.

VIVA banner

Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!