Facebook komt deze zomer met haar eerste gratis tv-series

Binging is winning, toch? Niets zo fijn als de ene aflevering na de ander kijken. En je op zondag realiseren dat je een hele serie in een weekend hebt gekeken. Wat is Netflix daarom toch fijn. En dat kreeg Facebook ook in de smiezen en dus dachten Mark Zuckerberg en collega’s: wat Netflix kan, kunnen wij ook. Daarom komt Facebook deze zomer met haar eerste gratis tv-series.

Facebook heeft véél over om de concurrentie met Netflix aan te gaan. Het bedrijf van Mark Zuckerberg zou zo’n drie miljoen dollar per aflevering over hebben om de beste series in huis te halen. Dat is voor series als ‘Pretty little liars’, ‘The bachelor’ of ‘House of cards’ een normaal bedrag per aflevering.

Om de concurrentie helemaal aan te gaan, zal de streamingsdienst van Facebook voorlopig gratis blijven. Dat betekent dat je deze zomer al via je Facebook-app series kunt kijken, helemaal voor noppes. Naast de app via je telefoon, werkt Facebook ook aan een verbinding via kastjes zoals Apple TV. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

A post shared by VIVA (@viva_nl) on

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.