Nu al familiedrama in nieuwe seizoen ‘The Hills’

the hills reboot

Oh, oh, oh, het nieuwe seizoen van The Hills is nog niet eens begonnen, of het is al weer drama. De eerste familieruzie is een feit en ja, precies tussen de personen bij wie je het eigenlijk al aan had zien komen.

Want zeg je Heidi Montag, dan zeg je ook meteen heel veel ruzie. Maar deze keer is het niet met Lauren – zij doet immers niet mee – maar met niemand minder dan Stephanie Pratt, het zusje van Spencer. Stephanie wil namelijk geen contact meer hebben met het stel. Dat laat ze weten in haar podcast. Deze bekendmaking staan in schril contrast met uitlatingen die ze eerder deed over ‘de herstelde relatie met haar broer’.

Blame Heidi

En ja, dat ligt volgens haar ook allemaal aan de blondine. Stephanie: ‘Niemand kent de echte Heidi. Voordat we begonnen aan deze nieuwe show kwamen mijn moeder, broer en ik samen en spraken we duidelijk af dat dit programma onze familie niet nog eens uit elkaar zou drijven. De vorige show zorgde er namelijk voor dat Spencer en ik elkaar niet meer zagen en dankzij de nieuwe opnames kwamen we weer nader tot elkaar.’

‘Twee ongezonde mensen’

Ze gaat zelfs zo ver, dat ze haar broer en Heidi ‘twee ongezonde mensen’ noemt. ‘Ik moest tijdens de opnames van het laatste seizoen net doen alsof ik ze leuk vond, terwijl we op voet van oorlog met elkaar stonden. Maar de waarheid komt nog wel boven drijven, daar ben ik van overtuigd.’ Ze denkt dat Heidi het dan ook doet puur voor het geld. ‘Die vrouw, Heidi, is een golddigger pur sang. Ze jaagt al het geld van mijn ouders er doorheen. Zonder haar zouden mijn broer en ik nog steeds dikke maten zijn en hadden mijn ouders ook nog een goede relatie met hem. Ik heb het 10 jaar lang geprobeerd omdat hij mijn broer is, maar nu ben ik er klaar mee. Ik heb geen broer meer en ik heb nooit een echte schoonzus gehad.’

Startdatum

Hoe dan ook, hier in Nederland kunnen we vanaf 30 juni weer genieten van een nieuw seizoen vol drama. Dat maakt MTV gisteren bekend. De twee grootste sterren uit het origineel, Lauren Conrad en Kristin Cavalleri, keren niet terug in de reboot. Ondanks dat treurige nieuws wordt het vast weer smullen!

Bron: ANP | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.