Fan van ‘Spinning Out’? Dan hebben we slecht nieuws voor je

spinning out netflix

Het kunstschaatsdrama Spinning Out viel in de smaak bij vele kijkers, maar toch heeft Netflix besloten niet voor een tweede seizoen te gaan. Slecht nieuws dus voor alle fans van de show.

Lees ook:
Vond je het kunstschaatsen uit ‘Spinning Out’ ook zo leuk om naar te kijken? Dan hebben we goed nieuws

Netflix’ Spinning Out is wat je noemt een typische ‘small town’ serie. Het speelt zich af in een piepkleine gemeenschap in Hawkley, Idaho. Daarbij mag je denken aan besneeuwde bergtoppen, skipistes en kunstschaatsen. Heel veel kunstschaatsen. Hoofdpersonage Kat Baker wil namelijk niets liever dan zich als kunstschaatser plaatsen voor de Olympische Spelen.

Bipolaire stoornis

Máár, Kat heeft te maken met flink wat hobbels op de weg. Niet alleen moet ze nog bijkomen van een flinke val op het ijs tijdens haar vorige selectieronde. Ook moet ze opboksen tegen haar fanatieke moeder die kampt met een bipolaire stoornis. Zelf kampt Kat ook met een bipolaire stoornis en dat zet de onderlinge verstandhoudingen met moeder, zusje Serena (die zich óók wil kwalificeren voor de Spelen #concurrentie), vriendin Jenn en potentiële vriendjes op scherp. Decor van dit alles is het Pinecrest Ski Resort, een luxeoord vol lodges, bars en cocktails.

Tweede seizoen Spinning Out

Maar een tweede seizoen van Spinning Out gaat er dus niet meer komen. Netflix heeft besloten het hierbij te laten, wat een flinke bummer is voor alle fans. Gelukkig staan er deze week wel veel leuke andere films en series op de streamingdienst. Om de pijn een beetje verzachten.

Bron: Boulevard | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!