Fans kunnen het niet geloven: superstrakke lichaam Romee Strijd halfjaar na bevalling

Romee Strijd lichaam

Krap een halfjaar na de bevalling van dochtertje Mint, kruipt Romee Strijd weer in haar rol als model. Ze is, zoals te zien op haar Instagram stories, op Ibiza voor een fotoshoot, zónder grote liefde Laurens van Leeuwen en dochtertje Mint, maar mét een killerbody warvan fans denken: was jij zwanger?

Waar de ene vrouw zo’n tien jaar na de bevalling nog zwangerschapskilo’s heeft, vliegen ze er bij de andere vrouw van af alsof het niets is. Allemaal goed en met beide situaties is niets mis, natuurlijk. Toch blijft het bewonderenswaardig als vrouwen binnen een jaar na de bevalling er weer exact zo uit zien als voor dat ze een kindje kregen. Niet gek dan ook, dat fans onderstaande foto van model Romee Strijd bijna niet kunnen geloven. Ze deelt de foto in zwarte lingerie via haar Instagram Stories en van eventuele overtollige huid of zwangerschapskilo’s is niets meer te zien. Het model ziet er net zo fit uit als voor de bevalling.

Tekst gaat verder onder foto. 

© @romeestrijd – Instagram

Eerlijke foto’s

Romee deelt eerlijke foto’s. Ze laat de realiteit zien van het moederschap en alles wat daarbij hoort. Zo is in de reeks Instagram Stories waarin ze haar strakke lijf toont ook te zien dat ze het toch best wel spannend vindt om voor het eerst alleen weg te gaan. ‘Maar het is maar voor twee dagen, het komt vast goed’, zegt ze. Daarnaast toont ze dat ze vroeg wakker wordt, ‘dezelfde tijd als Mint normaal doet’, en dan aan het kolven is. Zo zie je maar weer: je kunt er nog zo fit uitzien, van binnen komt het allemaal op hetzelfde neer: onvoorwaardelijke liefde voor je kleine.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

 

Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster