Kortingscode: -20% op nieuwe WE-collectie!

Brrr, buiten wordt het kouder en guurder. Tijd om je wintergarderobe een broodnodige update te geven met warme en fashionable kleding.

Denk bijvoorbeeld aan de animal print-trend. Dierenprints domineren al een tijdje het straatbeeld, maar zijn nog steeds hipper dan hip. Of het nou om een panter-, zebra- of tijgerprint gaat, het kan allemaal. Combineer het met een warm, egaalgekleurd vest en een mooie skinny.

 

.  

Voor deze, en veel meer trends, kun je goed terecht bij WE. Het merk heeft zijn collectie weer een mooie update gegeven met prachtige en hippe items voor de herfst en winter. De nieuwe collectie kun je nu bovendien extra voordelig in huis halen: VIVA mag een korting aanbieden van 20% op de nieuwe women-, men- en kids-collectie. Het enige wat je hoeft te doen, is de code VIVA113 invoeren bij het afrekenen op wefashion.com. Wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 24 november. De korting geldt niet op afgeprijsde artikelen, meerstuksaanbiedingen, cadeaubonnen of in combinatie met andere acties.

Veel shopplezier!