Te leuk: deze site stelt een festival samen op basis van jouw Spotify

Spotify festival

Een festival met alléén maar jouw favoriete nummers? Daar kunnen we alleen maar van dromen. Toch weet deze website op basis van jouw Spotify precies wie de headliners zouden zijn.

Je kunt daarbij kiezen of je een festival aan de hand van de afgelopen maand wil, van zes maanden of gewoon van je muzieksmaak of all time. Op basis daarvan kiest het handige systeem jouw ultieme (zomerse) festival. En ja, dat is dus net zo goed als je zou willen. Of ja, persoonlijk komt vooral mijn slechte muzieksmaak naar boven.

Festival

Hoe werkt het? Je gaat naar de volgende site en geeft toegang tot jouw Spotify-account. Nog één klik en voilà: alle artiesten die normaal misschien nooit bij elkaar zouden komen staan ineens op jouw flyer. En ja, dan komen de Toppers ineens samen met Sam Smith. Het kan allemaal.

Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!