Yay or nay? Het fietsbroekje is dus echt een trend

fietsbroekje

Al bijna een jaar probeert Kim Kardashian er een trend van te maken en als we kijken naar de huidige collecties van de grote modeketens moeten we toegeven: het is gelukt! Het fietsbroekje is helemaal hip en hangt overal in de schappen. Zelf zijn we nog niet zo zeker van de trend… Wat vind jij?

Wat vroeger bekend stond als gymbroekje, kennen we nu vooral nog als fietsbroekje: het strakke broekje – vaak van synthetische stof – tot net boven de knie. Zeg maar een legging met afgeknipte pijpen, want alleen de bovenbenen worden bedekt. En daar zit ‘m gelijk de crux: is het nou een legging of niet…?

Op Instagram is het comfortabele broekje inmiddels al aan de winnende hand en wordt het item tot festival-musthave verheven. De sportieve broek komt in alle kleuren en maten voorbij. En laten we niet vergeten: Baby in Dirty Dancing liet toen al zien dat deze lengte erg leuk kan zijn. Kijk mee.

#yeezyseason7

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

❤️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

KardashianMood

A post shared by Ares (@aresaixala) on

Last night of this Asia run. Tokyo 🖤

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

plaid is the new black lol

A post shared by Tamella Konovalova (@tamella_k) on

🍕

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Oh I do like to be beside the seaside..

A post shared by Faye Olivia Waddick (@fayewad) on

Beeld: Instagram (header: @Kailima)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.