FIETSEN & FEESTEN

Amsterdam Cycle Tour
Hou je van fietsen, een mooie omgeving, maar vooral ook van gezelligheid? Dan is Cycle Tour Amsterdam wel wat voor jou!

Op zondag 15 juni 2014 vindt de vierde editie plaats. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden, van 30 tot 150 kilometer. Je begint en eindigt op een topplek (The Harbour Club), onderweg krijg je een glas rosé met tapas en na afloop zijn er gratis massages. Oja, en tussendoor fiets je door het prachtige Gooi. Onderweg zijn er genoeg plekken om te stoppen. Bijvoorbeeld om selfies te maken van jezelf bij de Vecht, je vriend te Instagrammen in het pittoreske Naarden of mee te swingen met het entertainment bij de verzorgingsposten.

Ladies only
Nieuw dit jaar is de Ladies Ride, waarbij je kunt kiezen tussen 30 en 45 kilometer. Doe je hieraan mee, dan word je extra in de watten gelegd. Zo krijg je bij het Muiderslot een glaasje rosé en drie tapas. En geloof ons: het uitzicht vanaf het terras is in één woord fantastisch. Onderweg naar de finish kom je trouwens langs IJburg, waar je de hippe strandtent Blijburg vindt: ook een prima plek voor een pitstop.

‘Pap, fiets je mee?’
Eeehm, 15 juni, is dat niet ook Vaderdag? Zeker. En daarom gaan jullie, als je je vader zover krijgt om met je mee te fietsen, samen op de foto. De foto is gratis te downloaden via VIVA Sportief. Bovendien mogen de drie opvallendste duo’s volgend jaar gratis meedoen aan de Cycle Tour Amsterdam 2015.

Ja, ik wil
Online inschrijven voor dit fietsevenement is niet meer mogelijk. Máár.. Organisator Le Champion geeft jou (en je vader) de mogelijkheid om aanstaande zondag ter plekke nog in te schrijven bij The Harbour Club Amsterdam! En guess what.. Het wordt heerlijk fietsweer met 21 graden en weercijfer 8. Veel plezier!