Van films tot series: dit is er nieuw op Netflix deze week

nieuw netflix week

De nieuwe week is weer begonnen. Ook deze keer zijn er weer een heleboel nieuwe films en series te zien op Netflix. Dus plof maar weer op de bank, dit is alles wat nieuw op Netflix staat deze week. 

Series

The Irregulars (seizoen 1)
De grootste release van de week: The Irregulars, gebaseerd op de verhalen van Sherlock Holmes-schrijver Sir Arthur Conan Doyle. We volgen de Baker Street Irregulars, een bende straatschoffies die in opdracht van Sherlock Holmes en zijn mysterieuze assistent Dr. Watson helpen met het oplossen van gruwelijke misdaden.

Shtisel (seizoen 3)
Dramaserie Shtisel volgt een Haredi-familie die in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem woont en moet zien om te gaan met verlies, liefde en de dagelijkse sleur. Seizoen 3 staat sinds deze week online.

DOTA: Dragon’s Blood (seizoen 1)
Deze animatieserie – gebaseerd op de game-franchise DOTA – draait om de held Davion, een Dragon Knight, die vastbesloten is om de duistere magie uit zijn land te verbannen. Hij komt in aanraking met de mysterieuze prinses Mirana, die op een geheime missie is gestuurd.

Magic For Humans Spain (seizoen 1)
Realityserie Magic for Humans, een soort Netflix-versie van Mindf*ck, krijgt er een spin-off bij. In Magic for Humans Spain volgen we illusionist Mago Pop. Hij gaat de straat op in Barcelona en verbaast mensen met onnavolgbare illusies en verrassende trucs.

Nailed It! (seizoen 5)

Host Nicole Byer ontvangt weer allerlei veel te amateuristische thuisbakkers die de grootste flaters uit de oven halen. En dat allemaal om 10k te winnen. Het nieuwe aan dit seizoen is dat de kandidaten – onder wie actrice Joey King – het met zijn tweeën mogen doen.

Deze series verschenen deze week ook op Netflix:

– Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 1)
– Quién Mató a Sara? (seizoen 1)
– Pui Pui Molcar (seizoen 1)

Films

A Week Away (2021)
In A Week Away staat de onrustige tiener Will Hawkins (Kevin Quinn) na een aanvaring voor een kruispunt: óf hij gaat naar een jeugdgevangenis of hij gaat vrijwillig naar een christelijk zomerkamp. Hij kiest voor het tweede en voelt zich totaal niet op zijn gemak tot hij een van de vaste kampeerders ontmoet (gespeeld door Bailee Maison). Zij laat hem dingen voelen die compleet nieuw voor hem zijn.

Doris (2018)
Doris (Tjitske Reidinga) is een gescheiden moeder van twee kinderen en staat op de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag op een dood punt in haar leven. Ze weet niet wat ze wil, wat ze kan en waar ze naartoe moet. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen. De vraag is: kan ze het tij nog keren?

Honest Thief (2020)

Liam Neeson speelt een beruchte bankovervaller die voor een vrouw (Kate Walsh) valt en daardoor weer het rechte pad wil belopen. Hij besluit om zich aan te geven bij de F.B.I. in ruil voor strafvermindering. Maar twee corrupte agenten hebben nog nooit een Neeson-film gezien en komen met andere plannen: zij schuiven de voormalige crimineel een moord in de schoenen en willen zijn miljoenenbuit jatten.

Kin (2018)
Een jongetje stuit in deze Amerikaanse Science Fiction-film op een krachtig buitenaards wapen waarmee hij zijn oudere broer – een ex-gedetineerde – redt uit handen van een groep misdadigers. Al snel raken ze betrokken bij een geheime oorlog tussen agenten en mysterieuze huurlingen die dat wapen terug willen.

The Secret: Dare to Dream (2020)
Romantiek! Deze film, gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek, volgt weduwe Miranda (Katie Holmes). Ze krijgt in aanloop naar een naderende storm opeens hulp van hunk Bray (Josh Lucas). De man geeft haar hele leven een enorme boost en ook bij de kids valt hij in de smaak, maar… hij draagt een groot geheim met zich mee.

Deze films verschenen deze week ook op Netflix:

– The Hero
– Bad Trip
– The Yin Yang Master
– Spike en de Magische Steen
– Seeking Temporary Wife
– Loyiso Gola: Unlearning
– Pojken i trädet
– The Die is Cast
– Misa Mi
– Julie
– The Man from Majorca
– De Geheime Dienst voor Magie
– Sulla Stessa Onda (Caught by a Wave)
– Black is Beltza
– Pagglait

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: Pexels