Het zit erop! Dít vinden de kijkers van de winnaar van Heel Holland bakt

Heel Holland Bakt

Afgelopen zondag was het alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van het zesde Heel Holland bakt-seizoen. Bijna 4 miljoen fans zagen hoe Anna Yilmaz (29) als winnaar uit de bus kwam, en daarmee de deelnemers Nicole Meijer (38) en de veelbesproken Maroeska Metz (60) versloeg.

Een paar weken geleden leek het erop dat de winnaar van Heel Holland bakt al was uitgelekt; op Wikipedia was namelijk te lezen dat Maroeska de grande finale zou winnen. Toch bleek gisteravond dat er niets klopte van dat nieuws, want Anna was degene die huiswaarts keerde met de winst.

Niet verwacht

Zelf had Anna het niet aan zien komen dat ze het razend populaire programma ging winnen. ‘Ik dacht dat ik flauwviel toen mijn naam werd genoemd’, aldus de 29-jarige finalist op de website van Heel Holland bakt. ‘Je verwacht het niet en dan zie je ineens je eigen foto! Ik had wel positief commentaar gehad, maar dat wil nog niet zeggen dat je jezelf al als winnaar kunt zien. Het was als een droom die uitkwam en ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt is gebeurd.’

Heel Holland is blij

Op Twitter stroomden de reacties binnen toen de winnares bekend was gemaakt. En heel Holland is blij, zo blijkt uit de vele berichten:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Omroep MAX