Flirten voor forenzen

Hoewel treinreizen soms erg oncomfortabel is – want megadruk tijdens de spits, geen plek om te zitten en fijne medepassagiers die om de haverklap op je tenen staan – brengt het soms ook pluspunten met zich mee. Een spontane glimlach of knipoog van die leuke medereiziger maakt het forenzen namelijk een stuk leuker. Heb jij ook wel eens een flirt gehad in de trein? Je bent niet de enige!

Uit onderzoek van de NS blijkt dat één op de vier reizigers weleens flirt in de trein. Echt veel succes hebben de flirters echter niet, slechts drie procent van alle reizigers heeft een romance gehad met een medepassagier. Om de kans op succes te vergroten geeft flirtcoach Esther Populier versiertips aan reizigers. De NS heeft de flirtcoach ingezet naar aanleiding van de online rubriek Hartkloppingen. In deze rubriek zoeken treinreizigers contact met iemand die ze graag nog eens zouden willen zien. Ook de Facebook-pagina Hartstocht in de trein, waarbij mensen hun medereizigers via een post proberen terug te vinden, is een groot succes.

De SocialCoupé rijdt vandaag door Nederland, voor de actuele vertrektijden van de coupé kun je kijken op socialcoupe.nl. Wij zitten met smart te wachten op de eerste huwelijksvoltrekking in de trein!

Bron: NS

Beeld: Thinkstock