Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Fockeline Ouwerkerk zwanger van tweede kindje: ‘Het was even pittig, maar nu gaat het goed’

fockeline zwanger

Fockeline Ouwerkerk is weer zwanger. De 38-jarige actrice – bekend uit series als Moordvrouw, Nieuwe buren en Dit zijn wij – verwacht haar tweede kind in het voorjaar.

‘Ik heb de ergste fase overleefd. Het was even pittig, maar nu gaat het allemaal goed,’ laat ze aan BuzzE weten. Of het een jongetje of meisje wordt, is nog niet bekend.

Misselijkheid

Fockeline draait momenteel voor Dit zijn wij, een remake van de Amerikaanse hitserie This is us. Daarin speelt ze een vrouw over de tijdspanne van bijna een halve eeuw. De laatste opnameweken had ze regelmatig last van misselijkheid. ‘Maar het was heel vreemd hoe je dat kan ‘uitzetten’ als je voor de camera staat. Je speelt dan bijvoorbeeld een bejaarde Anna, die kan niet zwanger of misselijk zijn; mentaal werkt dat best goed. Je draait de knop in een keer om.’

Lees ook:
Fockeline Ouwerkerk deelt prachtige foto met pasgeboren baby Joe

Gezin

Ouwerkerk kreeg haar eerste kind, Joe, in september 2018. Ze heeft al jaren een relatie met grafisch ontwerper Joeri Wetters.

De vierde aflevering van Dit zijn wij wordt donderdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Banner

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.