Hilarisch: de foto’s van deze tuinman gaan viral

Het is dat wij al blij zijn met een balkon van één vierkante meter, maar op het moment dat wij ons een tuin kunnen veroorloven, willen we daar ook graag een tuinman bij. Natuurlijk inclusief die stoere kledij en nog stoerder gereedschap, maar liefst ook met een beetje humor.

En dan zijn we bij deze tuinman aan het juiste adres. Om zijn werk leuk te houden, besloot de grapjas met zijn mooiste creaties op de foto te gaan. Daarbij lag de nadruk op zijn kunstwerken en niet op zichzelf… Een vriend vertelt: “My friend who is a gardener sends me photos of himself at work.”

Wie zoekt, zal vinden.

tuinman

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron NSMBL | Beeld Imgur
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.