Kijkers ontdekken opnieuw fout in ‘Expeditie Robinson’

Fout Expeditie Robinson

Met een deel van de Fien-familie naar huis, hebben Mariana en Tim zich in een lastig parket gebracht. Coronel kan zichzelf alleen nog redden door de proef te winnen, maar zit er weer een fout in Expeditie Robinson?

Let op: spoilers!

Want ja, alle spelers in het basiskamp hebben maar één strategie: Tim er zo snel mogelijk uit. ‘Die man is veel en veel te sterk.’ Kijkers vielen al eerder over het feit dat de echte Robinsons een voor een naar huis worden gestuurd en ook nu lijkt de coureur geen schijn van kans te hebben.

Fout Expeditie Robinson

Zeker omdat kijkers weer een fout spotten in Expeditie Robinson. Tijdens de proef moeten de kandidaten namelijk rennen en rekenen (even sowieso al credits voor de koprol van Tim), maar hoe kan in godsnaam de uitkomst ‘een’ zijn wanneer je al sommen moet doen als vier gedeeld door vijf? Oplettende fans merken dan ook op dat de makers de rekenregels volledig aan hun laars lappen en de deelnemers gewoon van links naar rechts hebben laten optellen. Zo werkt het natuurlijk niet hè.

Winnaarseiland

Eva Cleven gaat er met de winst vandoor en Tim voelt de bui al hangen. De twee Eva’s gaan naar Winnaarseiland en we denken dat we nog nooit iemand zo blij hebben zien kijken door het nieuws dat iemand naar huis is. Hoewel de rest alles op alles wil zetten om Tim naar huis te sturen, kan Hugo het niet over zijn hart verkrijgen om de ‘echte Robinson’ zijn tas te laten pakken. Lang verhaal kort: blok ijs, tellen, Hugo wint, Shary-An keert terug.

Exit mister Robinson

En ja, Tim probeert nog krampachtig Akwasi en Yvette aan zijn kant te krijgen, maar wanneer de twee bananen gaan jatten weet je: dit gaat ‘m niet meer worden. Het is dan ook einde verhaal voor mister Robinson en kijkers zijn ab-so-luut weer niet te spreken over de gang van zaken. De oplossing? ‘Tom’ volgend jaar mee laten doen en Tim een tweede kans geven. Smart thinking.

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!