Foutje, bedankt: verklappen deze ‘Temptation’-stellen nú al nog samen te zijn?

koppel temptation island

Oh oh oh, de vorige aflevering van Temptation was me er eentje. Sonny kon zijn project niet afmaken en zag drie jaar hard werk zó de prullenbak in worden gegooid. Wat móet Jaydi toch zonder zijwieltjes? Dat zij het dus niet overleven, is duidelijk. Maar ook andere Temptation-stellen lijken al te verklappen of ze nog samen zijn.

Hoewel Karina helemaal klaar lijkt te zijn met Gregory, blijkt de vork iets anders in de steel te zitten. Wanneer de beste man namelijk live gaat op Instagram, is een wel héél opvallende stem te horen op de achtergrond.

Temptation-stellen samen

Nu zóu het in theorie natuurlijk iemand anders kunnen zijn, maar de stem van Karina is er een die je niet snel vergeet. De twee gaan het dus nog wel moeilijk krijgen in het programma zelf, maar weten elkaar uiteindelijk weer te vinden. Gelukkig heeft Team Tempa het bewijs vastgelegd, dus luister en oordeel zelf. Kán haast niet anders, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa)

Kerst met de fam

En nóg een ander koppel lijkt de mist in te gaan. Niet in de show zelf, maar ook zij verklappen of ze nog bij elkaar zijn of niet. We hebben het over niemand minder dan Marco en Denise. Hoewel hun relatie ook al tijdens hun deelname behoorlijk sterk is, lijkt de kerst met de fam(ilie) roet in het eten te gooien. Want ja, als je bij dezelfde boom poseert als je schoonzus, dan weten speurneuzen dat heus wel te vinden hoor. Zeker nog samen dus, deze Temptation-stellen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!