Het is nog geen 1 april toch? Burger King brengt burger frikandel speciaal op de markt

Burger King

Als je hoort dat er een burger frikandel speciaal op de markt komt, denk je waarschijnlijk aan een grap toch? Maar 1 april is nog ver weg en deze nieuwste aanwinst lijkt toch echt realiteit bij Burger King.

En ja, dat is dus precies wat je denkt dat het is: een frikandel met mayonaise, curry en uitjes op een hamburger-broodje. De specialiteit kreeg heel toepasselijk de naam ‘FreaKINGdel-burger’ – wel weer punten hiervoor – en is vanaf nu te koop bij verschillende filialen in Nederland.

Proberen

Dit keer dus niet meer naar de friettent voor je favoriete snack, maar gewoon naar de Burger King. En hee, proberen kan altijd toch. Voor slechts €1,95 scoor je al deze bijzondere burger, dus mocht het een flinke flop zijn, dan kun je altijd gewoon nog je standaard bestelling scoren. Wij zijn in ieder geval nog niet helemaal overtuigd.

Bron: Beautify | Beeld: Burger King
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!