Fred van Leer presenteert derde seizoen ‘Alles uit de kast’: ‘Focus op wat wél mooi is’

fred van leer

Fred van Leer keert weer terug als presentator van het derde seizoen van het TLC-programma Alles uit de kast. Ook in deze reeks wil Fred vrouwen helpen om hun schoonheid te ontdekken.

‘Dit vind ik toch het mooiste programma om te mogen maken. Ik leer vrouwen om op een andere manier naar zichzelf te kijken’, zegt Fred in een verklaring. In het derde seizoen worden achttien vrouwen door de stylist onder handen genomen en krijgen ze van Fred stylingadvies.

Alles uit de kast

De presentator geeft bijvoorbeeld tips over hoe ze zich beter kunnen voelen. ‘Wat doen de meeste vrouwen als ze voor de spiegel staan? Juist. Ze benoemen datgene wat ze niet mooi vinden als eerste. Focus op wat wél mooi is en kantel waar je minder blij mee bent. Je hebt geen dikke kuiten, maar hele smalle enkels! Ja, zo is het toch een stuk leuker én gezelliger.’

TLC

Het derde seizoen van Alles uit de kast is vanaf 20 oktober te zien bij TLC. Vanaf 22 september is de serie ook al via Dplay te bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gaat het Fred weer lukken om twee geweldige make-overs te doen? 🎀 Vanavond om 20:30 | Alles Uit De Kast | Ook te zien op @dplaynl

Een bericht gedeeld door TLC Nederland (@tlcnl) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!