Nóg meer rampspoed: ‘Fred van Leer thuis overvallen door inbrekers’

fred van leer

Grimmig nieuws voor Fred van Leer (44) Leek hij net een beetje weer op te krabbelen na een roerige periode, dient de volgende rampspoed zich aan. De stylist zou thuis overvallen zijn en hierbij gewond zijn geraakt.

Dat meldt de Telegraaf na bevestiging van verschillende bronnen rondom het politieonderzoek. Fred is momenteel uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis en tevens krijgt hij slachtofferhulp aangeboden.

PostNL

De overvallers zouden zich hebben voorgedaan als medewerkers van PostNL en om 7.45 hebben aangebeld bij de woning van van Leer. Vervolgens werd de presentator bedreigd met een vuurwapen en kreeg hij flinke klappen te verduren. Fred probeerde zich te verweren, maar de mannen wisten toch even de woning binnen te dringen. Volgens een politiewoordvoerster lijkt het er niet op dat er ook daadwerkelijk iets is meegenomen, maar dat moet nog onderzocht worden.

Niet bevestigen

Zijn management heeft nog niet bevestigd dat het ook daadwerkelijk om de stylist gaat en ook de woordvoerder van de politie wil hier niks over kwijt. De politie is in ieder geval druk bezig om de overvallers op te pakken. Ook is er uitgebreid sporenonderzoek gedaan in en rondom het huis.

Seksvideo

Fred van Leer gaat momenteel al door een heftige periode na het uitlekken van zijn seksvideo. ‘Ik heb mezelf iets aangedaan’, vertelde hij eerder geëmotioneerd in een video van 14 minuten op zijn Instagram. ‘Ik heb heel lang nagedacht of ik dit nou wel of niet moet zeggen, maar ik ga dit wel zeggen, want ik moet de regie in eigen hand nemen.’

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!