Could we bé any happier: eerste beelden van ‘Friends’- reünie zijn er

Friends-reünie

Lang dachten we dat het een gemene grap was, maar na tijden speculeren bleek het geen loze belofte te zijn: er komt een ‘Friends’-reünie. Gisteren zijn de eerste beelden vrijgegeven en we kunnen alleen maar Chandler quoten: could we bé any more excited?

We hoopten dat er een heel nieuw seizoen (of vooruit, meerdere seizoenen) zouden komen waarin we de levens van onze vijf Amerikaanse vrienden weer konden volgen, maar dát blijkt niet het geval te zijn. Friends: The Reunion bestaat namelijk maar uit een aflevering.

Friends-reünie

In deze eenmalige Friends-reünie doen de oorspronkelijke hoofdrolspelers David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry wat je hoort te doen op een reünie: en da’s terugblikken op tien seizoenen van Friends.

De tekst gaat verder onder de video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

The last one

Inmiddels zijn de eerste beelden van de reünie vrijgegeven, én weten we de naam van de aflevering. Geheel in stijl van de serie heeft ook deze een naam die in het rijtje thuishoort: ‘The One Where We Get to See Our Favorites Back Together Again’. Deze eenmalige aflevering is echter alleen te bekijken via HBO Max, maar we hebben goede hoop dat de aflevering ook in Nederland snel te bekijken is.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.