Frikadelbroodje 2.0: er bestaat nu frikadellenvlaai

frikadelbroodje

Of het nu avond, middag of ochtend (ja, echt) is: een frikadelbroodje gaat bij ons altijd wel in. Ben jij ook fan? Dan kan je deze taart waarschijnlijk wel waarderen.

Aldi voegt binnenkort een wel heel bijzondere taart aan z’n assortiment: de frikadellenvlaai. De creatie was oorspronkelijk een grap van Bakkerij Engels uit het Limburgse Grubbenvorst. Hij viel echter zo in de smaak, dat Aldi ‘m nu landelijk verkoopt. Naast frikadellen en een laag brooddeeg bevat de hartige taart ook curry.

Wil jij een exemplaar scoren? Pak je agenda er maar bij, want de vlaaien worden alleen verkocht van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november. Duur zijn ze niet: voor een schamele vier euro heb je  er al een in huis. Je kunt er met acht personen van smullen – maar als het aan ons ligt kan de vlaai ook prima door vieren.

frikandellenvlaai

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.