Gaby Blaaser vindt dat het tijdens de coronacrisis allemaal wel wat minder mag

gaby blaaser

Waar het gros van de BN’ers ons heeft doodgesmeten met niet altijd even interessante live-updates en ó zo grappige TikTok-dansjes, heeft Gaby Blaaser zich maar weinig laten zien. Want, zo zegt de blonde bombshell tegenover Nu.nl, ze vindt het niet echt gepast om te doen alsof er niets aan de hand is. 

“Ik denk daar echt wel over na. De laatste weken plaats ik maar weinig en mensen vragen me ook: ‘Waar blijf je?’ Maar ik vind het gewoon niet helemaal gepast om nu door te gaan alsof er niets aan de hand is. Ik heb getwijfeld of ik daar verantwoording voor moest afleggen tegenover mijn volgers, maar eigenlijk vind ik het gewoon heel logisch: nu even wat minder”, aldus de 33-jarige ‘bachelorette’.

Fitgirl

Net als voor de rest van Nederland ligt het leven van de actrice grotendeels stil. Ze is van plan in de komende weken weer op veilige afstand te gaan sporten met een personal trainer, maar een bezoek aan een restaurant, de kapper of de nagelsalon zit er voorlopig niet in. “En ik mis dat echt wel hoor, van die alledaagse dingen. Ik was heel lekker bezig met sporten en ik heb wel doorgezet de laatste weken, maar het is toch anders zonder iemand naast je en gewichten van 120 kilo. Ik ben blij dat ik daar weer gewoon mee aan de slag kan nu.”

Botox, where are you?

“Maar mijn haar is inmiddels echt aan een kapper toe en mijn nagels kunnen wel wat liefde gebruiken. Ik heb van het weekend bij de bouwmarkt een dremel gekocht om ze te behandelen, een vriendin van mij had dat verzonnen en het werkte goed. Je moet toch wat, hè? En ik mis botox, dat is inmiddels ook al heel wat weken geleden en er ontstaan wat rimpeltjes”, vertelt Gaby Blaaser, die nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat ze niet vies van een spuitje is.

De komende weken zal de influencer het op Instagram rustig aan blijven doen, al is ze van plan rond de release van De Bachelorette op 20 mei via Videoland wel meer te gaan plaatsen. “Daar staat al van alles voor klaar. Ik ben zo trots dat ik daaraan mee heb mogen doen en kan niet wachten om meer met mensen te mogen delen.”

Bron: Nu.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.