Gaby Blaaser onthult: ‘Ik ben weer aan het daten’

Gaby Blaaser daten

Met wat gebrek aan écht spraakmakende realitytelevisie  – gelukkig staat een nieuw seizoen van Temptation al bijna voor de deur – moeten we het toch nog hebben van Gaby Blaaser en haar mannen. En de (voormalig?) Bachelorette kan wel iets onthullen over haar liefdesleven: ze is weer aan het daten.

Lees ook:
Dit is waarom we zo houden van reality-tv (+)

Maar niet met Bas Schothorst, zoals eerder misschien werd gedacht. Aan Shownieuws vertelt ze hierover: ‘Wij kenden elkaar al heel lang. Het was meer van: ‘Laten we een wijntje gaan drinken, want ik mag weer officieel de deur uit.’

Gaby Blaaser daten

Alleen dan zegt Gaby Blaaser per ongeluk iets opvallends: ‘Het was geen officiële date, maar ik mag officieel wel weer daten, maar dat is niet met hem.’ Ze schrikt duidelijk van deze opmerking en maakt zich snel uit de voeten. Wie de man in kwestie is, is dus niet duidelijk.

Andere kandidaten

Ook wordt haar gevraagd naar alle ophef die ontstond na het programma. Veel van de mannen – Jordy, Joey, we’re looking at you – waren namelijk níet te spreken over het gedrag van de Bachelorette. ‘Ik vind het oprecht jammer. Ik had ook af en toe het gevoel van: ‘Wat gebeurt hier nu eigenlijk? Ik had liever dat we met z’n allen hadden gezegd: ‘Joh, het is niet geworden wat we hadden gehoopt, maar we hebben wel een hele mooie tijd gehad, iets heel moois neergezet en er allemaal iets van geleerd.’ Hoewel ze het jammer vindt dat het zo heeft moeten lopen, kijkt ze er zelf wel met een positief gevoel op terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Shownieuws | Beeld: Sanne Bakker
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!