Gaby mocht van Joey niet met Niek slapen: ‘Exclusiviteit is belangrijk’

Bachelorette

In de laatste aflevering van ‘The Bachelorette’ viel het op dat Gaby Blaaser tijdens de 24-uurs-date niet samen sliep met Niek. Nu blijkt ook waarom. ‘Als jij echt voor mij wil gaan, dan slaap je ook niet met hem.’ Dat vertelt de Limburger in de podcast-aflevering met Kiki Düren.

Bittere pil

Voor de 24-uurs-date met Niek, had Gaby het bed gedeeld met Joey. ‘We hebben eerst een drankje gedaan, op bed gezeten en zaken besproken die we op de camera niet wilden bespreken, gewoon privédingen. En daarna werd het héél privé, ja…’ Dat moet een bittere pil zijn voor Niek. Hij besloot de bachelorette alle ruimte te geven toen ze snikkend aangaf het allemaal niet meer te weten. Nu blijkt dat Joey niet wilde dat Gaby het bed deelde met Niek.

Exclusiviteit

Joey vindt exclusiviteit in een relatie belangrijk, dat vertelt hij in de podcast. Hij wist dat Gaby een dag later nog 24 uur zou doorbrengen met Niek en heeft het er dan ook met haar over gehad. ‘Ik heb ook wel eerder gezegd dat als ik echt voor een meisje ga, dan verwacht ik dat ook van een ander’, vertelt hij. ‘Dus ik had zoiets van: ‘Als jij echt voor mij wil gaan, dan slaap je ook niet met hem. Als je dat wel wil doen, dan is het voor mij klaar.’ Zo is het voor mij gewoon. Ik ben daar gewoon heel duidelijk in en dat heeft ze wel gewoon gerespecteerd.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief?

Bron: Lovereality | Beeld: Still
Elle (20) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar de mooiste covers voor aan haar muur.