Gelukkig: Game Of Thrones auteur kondigt drie nieuwe series aan

Onze harten braken toen we beseften dat we nog maar drie afleveringen van Game of Thrones te goed hebben. De hitserie is bezig aan haar laatste seizoen en dat betekent dat we afscheid moeten nemen van Jon Snow, Arya en Deanerys. Maar gelukkig kwam de auteur van boekenserie met goed nieuws. Ze gaan drie extra series maken, hoera!

De auteur George RR Martin laat weten dat ze zelfs al bezig zijn met opnames van één van de drie shows. De spin-off van de populaire serie speelt zich misschien enkele duizenden jaren voorafgaand aan de gebeurtenis in Game of Thrones af. De kans dat we Jon Snow dus een comeback zien maken, is helaas klein.

Puntje van de sluier

De auteur wilde verder eigenlijk niets zeggen over de spin-off series. Alleen dat ze zich afspelen in hetzelfde universe. Ook weten we niet of alle drie de shows er zullen komen. De baas van HBO Clasey Boys heeft namelijk meerdere keren gezegd dat er maximaal één spin-off show zou komen. Op meer informatie zullen we dus nog even moeten wachten. Tot dan kunnen we gelukkig nog heel even genieten van Game of Thrones zelf.


Bron: Nu.nl | Beeld: GettyImages