Geen houdoe en bedankt: Netflix deelt eerste trailer ‘Undercover’ seizoen 2

seizoen 2 Undercover

Wat moet je op een bloedhete dag als deze? Je kunt natuurlijk in een zwembadje liggen, puffen voor een ventilator óf de gloednieuwe trailer van Undercover seizoen 2 kijken. Wij kiezen voor die laatste optie, want deze bloedstollende beelden wil je niet missen.

Lees ook:
Dè minde nie: makers ‘Undercover’ onthullen nieuwe beelden én gezichten

Want we zien veel, heel veel. En daardoor weet je eigenlijk ook nog steeds precies niets. Wat wel duidelijk is, is dat Bob (Tom Waes) weer undercover gaat. Maar denk deze keer geen onderkomen op een camping, maar paarden, cowboyhoeden en line dancing. Ja, houdoe you do mate.

Undercover seizoen 2

Kim (Anna Drijver) werkt ondertussen in een organisatie die onderzoek doet naar illegale wapenhandel. Criminele masterminds Jean-Pierre en Laurent Berger komen daarbij in haar vizier (en ook in dat van Bob), maar ho, ho: vergeet Ferry (Frank Lammers) niet. De Brabantse drugsbaron mag misschien wel in de gevangenis zitten, maar dat betekent niet dat hij zijn ‘oude vrienden’ vergeten is. ‘Ze zijn nog niet van Ferry af’, verklaart hij dan ook onheilspellend aan Danielle (Elise Schaap).

Tekst gaat verder onder de video.

Nieuwe gezichten

De cast van de Netflix-hit Undercover wordt voor seizoen 2 versterkt met onder anderen Sanne Samina Hanssen en Ruth Becquart. Ook de Belgische acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele spelen in de nieuwe reeks mee. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt met een paar stilstaande beelden op Instagram. ‘Nieuwe gezichten in Undercover! Zeeien jullie efkes heuj tegen Sanne, Wim, Ruth en Sebastien?!’, schrijven de makers erbij.

Derde seizoen in de maak

We moeten nog heel even geduld hebben: het tweede seizoen van Undercover is vanaf 6 september op Netflix te zien. En het beste nieuws is dat de makers ondertussen al werken aan een derde reeks.

Bron: Superguide | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!