Inspiratieloos? Spotify selecteert de perfecte muziek voor jouw sterrenbeeld

spotify

Soms is het vinden van het juiste nummer voor je stemming onmogelijk. Je verdwaalt compleet in je muziekbibliotheek, waarna je uit pure wanhoop maar een willekeurig nummer aanzet. Herkenbaar? Niet getreurd, want Spotify vindt de perfecte nummers voor je op basis van je sterrenbeeld.

Onder de naam je ‘audio geboortekaart’ stelt Spotify helemaal speciaal voor jouw sterrenbeeld de beste, fijnste en lekkerste nummers voor je samen. En als het goed is vind je dat dus écht allemaal parels, want het staat immers geschreven in de sterren.

Audio-geboortekaart van Spotify

‘Je audio-geboortekaart stemt muziek af op je sterrenbeeld, je maanteken, je zonnenteken en ascendant. ‘Je zonneteken geeft de artiest weer waar je de afgelopen zes maanden het meest naar hebt geluisterd. Je maanteken laat een artiest zien waar je naar luistert die het beste je emotionele of kwetsbare kant laat zien. En je ascendant brengt het allemaal samen met een artiest waarmee je onlangs een band hebt gehad’, luidt de beschrijving van Spotify.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Muziek voor jouw sterrenbeeld

Vrezen voor inspiratieloze tijden als het aankomt op muziek hoeft dus niet meer. Ideaal voor de komende stranddagen, lange autoritten of zomerse chilsessies in de tuin. Extra leuk: vergelijk jouw lijstje met die van een vriend of vriendin. Zo kun je elkaar ook nog eens beter leren kennen. Thank you, Sportify!

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Teenvogue | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.