Geheugenverlies door break-up? Sienna Miller had het

Sienna Miller

Wat als je relatie met wandelend sekssymbool Jude Law op de klippen loopt? Dan wil je natuurlijk maar één ding, en dat is vergeten en ontkennen dat hij je verlaten heeft. Zijn ex-liefje Sienna Miller had naar eigen zeggen dan ook écht last van geheugenverlies na haar break-up van Law.

Het is al heel wat jaren geleden dat het knapste koppel uit Hollywood de rode lopers betrad. De twee acteurs ontmoette elkaar op de set van de film Alfie, eind 2003. Na bijna een jaar daten, verloofden ze zich op eerste kerstdag 2004. Het leek hét droomhuwelijk in spé te zijn, maar tot een trouwerij kwam het echter nooit.

Slippertje

Sienna verbrak de verloving namelijk, omdat Jude Law een wel héél cliché slippertje maakte en een affaire bleek te hebben met de oppas van zijn kinderen. Jude maakte niet lang daarna publiekelijk zijn excuses, waarna het stel in de herfst van 2009 weer bij elkaar kwam. Ze flikflooiden nog een jaar, maar in februari 2011 was het einde van hun relatie dan tóch definitief.

Paparazzi-waanzin

In een interview met ‘The Daily Beast’ vertelt Sienna nu over de periode nadat het nieuws over de affaire naar buiten kwam. ‘Het was echt moeilijk’, legt ze uit. De paparazzi maakten het haar nog een stuk moeilijker, vertelt ze. ‘Het was toen het hoogtepunt van al die paparazzi-waanzin. Ze wisten elke avond waar ik was.’

Geheugenverlies

De periode die volgde was zelfs zó emotioneel, pijnlijk en stressvol, dat ze naar eigen zeggen met geheugenverlies kampt. “Er zijn zes weken van die ervaring die ik mij niet meer kan herinneren”, vertelt Sienna in het interview. “Ik was er zo door geschrokken, en ik was pas 23. Maar als je zoiets meemaakt, besef je wel dat je veel aan kunt in het leven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.
Bron: People | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.