Gek op horror? Deze films en serie verschenen deze week nieuw op Netflix

Jaaa, het zonnetje begint weer te schijnen. Toch nog iets te fris? No worries, er staan weer super leuke nieuwe Netflixtitels voor je klaar. Deze verschenen er de afgelopen week op de streamingservice.

Series

Chambers
Een bloedstollende nieuwe horrorserie over een meisje dat na een harttransplantatie opeens visioenen krijgt. Ze ziet allerlei gruwelijke dingen die de donor meemaakte voordat haar hart naar haar ging. Samen met de moeder van het overleden meisje (gespeeld door Uma Thurman) gaat ze op zoek naar antwoorden. Of had ze dat beter niet kunnen doen?

She-Ra en de power-prinsessen
De legendarische soldate Adora vindt een magisch zwaard dat haar de krachten van de heldin She-Ra geeft. Ze zet alles op alles om het Verzet te helpen, maar haar beste vriendin sloot zich aan bij de duistere Horde. Seizoen 2 van She-Ra en de power-prinsessen staat nu op Netflix.

Bonding
Een New Yorkse student – die bijklust als sm-meesteres – heeft in de nieuwe Original-comedyserie Bonding een bodyguard en hulpje nodig. Ze schakelt haar beste vriend van de middelbare school in om te helpen. Is hij echter wel klaar voor deze erotische bijbaan?

The Protector
Hakan is terug! De Turkse superheld met bovennatuurlijke krachten mag in seizoen 2 van The Protector zijn geliefde Istanboel weer beschermen tegen het kwaad. Als uitverkorene heb je trouwens ook geen andere keus.

Bekijk hier welke nieuwe films en series in mei op Netflix komen.

Docu’s

Street Food
Een liefdesbrief aan street food, zo kun je deze nieuwe Netflix-show het beste omschrijven. In deze smakelijke docu-serie zie je de oorsprong van bekende gerechten bij eetkraampjes van over de hele wereld. De chefs – lokale helden – vertellen hoe ze te werk gaan. De streamingdienst schotelde ons eerder al deze 5 lekkere docu’s over eten voor.

Remastered: Devil at the Crossroads
Na docu’s over Johnny Cash, Bob Marley en Jam Master Jay komt Netflix’ Remastered-reeks nu met een verhaal over Robert Johnson. Hij was één van de invloedrijkste bluesgitaristen ooit, maar ging vroegtijdig dood. Zijn fans dachten meteen: heeft hij een deal gesloten met de duivel?

Films

The Notebook
Een klassieker om bij weg te zwijmelen! The Notebook, met Ryan Gosling en Rachel McAdams, is gebaseerd op een boek van Nicholas Sparks. Sinds deze week staat deze bekende romantische dramafilm eindelijk op Netflix. Ben je overigens nog niet helemaal bij met alle releases? Deze films en series kwamen afgelopen maand naar Netflix.

Slender Man
Horrorfilm over de internetsensatie The Slender Man, die door een simpel computerspelletje uitgroeide tot een wereldwijd bekend horroricoon. In deze filmversie proberen vier high school-meiden te bewijzen dat het monster niet bestaat. Wat er dan gebeurt, kun je vast wel raden. Voor als je hierna nog meer zin hebt in horror: dit zijn de 10 beste horrorfilms op Netflix.

Rough Night
Vijf beste vriendinnen gaan 10 jaar na hun studentenleven weer eens samen op pad voor een wild vrijgezellenfeestje. Het neemt al snel een hilarische, duistere wending wanneer ze per ongeluk een ingehuurde stripper vermoorden. Met rollen voor o.a. Scarlett Johansson, Demi Moore en Kate McKinnon.

Unforgettable
Katherine Heigl speelt in de thriller Unforgettable een vrouw die het maar niet kan verkroppen dat haar ex-man een nieuwe relatie heeft. Ze zet alles op alles om zijn nieuwe liefde (gespeeld door Rosario Dawson) weg te werken en sleept zelfs haar eigen kind mee in haar psychotische strijd.

Bron: Superguide.nl
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!