Gênant in het kwadraat: stel doet seksgeluiden na in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Het was gisteren een gênante uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Marc doet namelijk geen oog dicht doordat hij mag meegenieten van het gesnurk van de buurman én het gekreun van zijn vriendin met wie hij de lakens deelt.

Awkward 2.0

En of dat niet al ongemakkelijk genoeg is, vraagt Mr. Frank Visser ook nog eens of het koppel wil doen alsof ze bezig zijn. Zo kan de deskundige de geluidsoverlast goed beoordelen. Buurman Meik en zijn vriendin Karin moeten dus hun eigen seksgeluiden gaan nabootsen en dat vinden de kijkers op z’n zachtst gezegd erg gênant.

Geen probleem

Presentator Viktor Brand wordt er ook een beetje ongemakkelijk van en kijkt een beetje verward in de camera. ‘Dit is best een beetje gek’, geeft hij toe. ‘Ach geen probleem’, zegt Karin, waarna zij en haar vriend beginnen met het nabootsen. En zoals te verwachten was, ontplofte Twitter gelijk.

Hoogtepunt

‘Had ik al gezegd dat ik een visualisatieprobleem heb? Ik visualiseer alles en dat is in dit geval niet fraai’, grapt een kijker. Ze noemen het zelfs een waar hoogtepunt op de Nederlandse televisie. Maar de kijkers zijn vooral te spreken over de reactie van Viktor tijdens het hele gebeuren geniaal. ‘Viktor, ik heb je genomineerd: Acteur van het jaar! Die blik, die opmerkingen. Hilarisch!’, schrijft een kijker zelfs.

Reacties:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Still