Geniaal: dochter van Nicolette van Dam komt met Luizenmoeder-verantwoorde traktatie

nicolette van dam

Hiep hoera voor Lola-Lily! De dochter van Nicolette van Dam blaast vandaag zes kaarsjes uit. En wie jarig, mag op school natuurlijk trakteren. Lola doet dat echter wel op een heel bijzondere manier…

Als je de derde aflevering van de populaire serie De Luizenmoeder hebt gekeken, komt de traktatie van Lola-Lily je vast en zeker bekend voor. De gezonde snacks die ze uitdeelt lijken namelijk verdomd veel op de schildpadden – of waren het nou egels? – van Floor in de tv-serie. Maar dan natuurlijk zonder ogen van drop. Helemaal verantwoord dus.

Voor de gelegenheid speelt Lola’s juf het spel nog mee ook. In de onderstaande video zie je hoe ze zich voordoet als juf Ank, en Nicolette en Lola streng aanspreekt op het feit dat de verjaardag niet is gemeld in de groepsapp. ‘Volgende keer wel even bijtijds melden hè, want ik weet van niets,’ zegt ze streng.

Bron en beeld Instagram
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.