Genieten: Flügel gaat ijsjes verkopen

Nu de temperaturen deze week (eindelijk) weer wat beter worden, staan we nog net niet in ons zomerjurkje in de ijssalon. Om je alvast een beetje lekker te maken, komt Flügel met goed nieuws. Ze gaan namelijk ijsjes verkopen.

Ja, echt. Dachten we eerder nog dat het niet beter kon worden dan ‘roombroodje Flügel‘, maar van deze aankondiging loopt het water ons al bijna in de mond. Want hoe kun je nu beter verkoeling zoeken op een warme dag dan met dit heerlijke ijsje in de smaak van Flügel? Juist.

Huishoudbeurs

Deze overheerlijke variant lijkt een beetje op de ijsjes die je vroeger als kind altijd in huis had. Klein verschilletje: deze Flügel-versie bevat vijf procent alcohol. Pas eind april zal de versnapering in de schappen liggen, maar bezoekers van de Huishoudbeurs hebben geluk! Daar mag je namelijk al gratis van dit ijsje genieten.

Bron: Beautify | Beeld: iStock, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.