Genieten: dit zijn de nieuwe emoji’s

De tweede maand van het jaar is pas net van start gegaan en toch kijken we stiekem al uit naar het eind van het jaar. Waarom? Omdat er dan maar liefst 230 nieuwe emoji’s in het assortiment komen.

En wanneer gaat er een dag voorbij dat je geen emoji gebruikt? Exact, emoji’s zijn inmiddels een vast onderdeel van ons leven geworden. En ze blijven leuk: van het zoeken naar de perfecte emoji om je gevoel aan te geven tot aan de kunst van het vinden van het juiste poppetje om je grap duidelijk te maken, emoji’s voegen altijd iets toe aan je boodschap.

Maar ook emoji’s moeten mee met de tijd. Daarom komen er meer dan tweehonderd nieuwe icoontjes waardoor ook dove mensen, blindengeleidehonden, gehandicapten, genderneutrale mensen en rolstoelrijders een plekje krijgen. Ook worden de huidskleuren opnieuw uitgebreid en zijn er meer combinaties voor stelletjes mogelijk.

Ben jij een smulpaapje? Dan wordt de nieuwe lading emoji’s helemaal een feest van herkenning: er komen ook emoji’s van wafels en knoflook. Bekijk hieronder de aankondiging.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl, YouTube, beeld: stills uit YouTube
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.