‘Geraldine Kemper deelt eerste liefdesfoto met nieuwe vriendin’

geraldine kemper

Het heeft er alle schijn van dat Geraldine Kemper (30) het nieuwe jaar inluidt met een nieuwe liefde. Nadat haar relatie met Paul in januari op de klippen liep, is de RTL-presentatrice naar verluidt weer smoorverliefd. Dat lijkt ze nu met de wereld te willen delen: Geraldine deelt een foto met haar vermeende nieuwe liefde Sofia Maria.

De knappe blondine deelt een intieme foto van zichzelf met Sofia Maria in bed. ‘KATER,’ schrijft ze erbij, waardoor ze gezellige kerstdagen achter de rug lijken te hebben. Geraldine schreeuwt haar nieuwe relatie niet direct van de daken, maar de reacties op de foto lijken het liefdesgeluk te bevestigen.

‘Mooi stel’

‘Liefde❤️,’ reageert Jan Versteegh, met wie ze jarenlang nauw samenwerkte en nog altijd goed bevriend is. ‘Mooi stel!’, schrijft Tess Milne. Ook reageert Talisia Misiedjan, die het management van de presentatrice verzorgt, met een veelzeggend rood hartje.

Liefdesbreuk

Geraldine is sinds januari weer vrijgezel, na een relatie van vijf jaar. ‘Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig’, zei ze in een verklaring tegen RTL Boulevard. De presentatrice en Paul leerden elkaar kennen in de kroeg, waar hij op haar afstapte, vertelde ze eerder aan LINDA. In 2019 maakte ze aan Shownieuws bekend dat de twee samen een huis hadden gekocht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Bron: Story | Beeld: Brunopress