Gerard en Jan gooien met pek en veren

beat it

Talentenjachten: we krijgen er geen genoeg van. En eerlijk is eerlijk: valse kraaien zien afgaan is ook best leuk. Dan kun je je lol op bij de nieuwe show Beat It op SBS6. Teamcaptains Jan Smit en Gerard Joling gaan onder begeleiding van presentatrice Kim-Lian van der Meij in de nieuwe hilarische zaterdagavondshow op zoek naar het beste zangtalent.

Bekogeld met taart

Is de deelnemer niet goed genoeg? Dan wordt-ie genadeloos geëlimineerd door een van de ruim veertig spectaculaire eliminatiemethodes. Bedolven onder pek met veren, bekogeld door een taartapult, in het zwembad gestoten door een sloopkogel, of gelanceerd met een raket verlaten zij de competitie. Gerard en Jan beslissen. Totdat ze in de finale tegenover elkaar staan en een duet zingen met hun overgebleven talent. Dan bepalen de afvallers wie wint. De winnaar gaat naar huis met 10.000 euro, de verliezer wordt samen met zijn captain, dus Jan of Gerard, alsnog geëlimineerd.

Zin in een avondje hilariteit? Beat It is vanaf aanstaande zaterdag elke week te zien bij SBS6, om 20.30 uur. Bekijk ook even de videoboodschap die Jan, Gerard en Kim-Lian voor je hebben!