Spice up your life: Geri Halliwell veilt dé bodysuit uit ‘Wannabe’-videoclip

Geri Halliwell

Wie droomde er als tiener níet van om een Spice Girl te zijn? De kans is groot dat je ook precies weet met welk van de vijf je wel een dagje zou willen ruilen. Altijd groot fan geweest van Geri Halliwell? Dan kún je nu haar befaamde bodysuit uit de Wannabe-videoclip bemachtigen.

De bodysuit vol glitters veilt de inmiddels 48-jarige Geri Halliwell – die tegenwoordig feitelijk Horner als achternaam heeft – zelf. Voor een spotprijsje gaat het iconische kledingstuk echter niet de deur uit, dus je zult er wel je hele spaargeld (en meer) voor moeten neertellen. Maar dan héb je wel iets waar je sowieso punten mee scoort bij iedere nineties baby.

Bodysuit voor Beiroet

Het is niet zomaar en al helemaal niet vaak dat er zulke indrukwekkende items geveild worden. Het is dan ook niet zonder reden, dat de voormalige Spice Girl dit kledingstuk onder de hamer legt. Geri Halliwell is niet op jacht naar een zakcentje, maar zet zich met deze donatie in voor de slachtoffers van de explosie in de haven van Beiroet, afgelopen augustus.

Iconische kledingstukken onder de hamer

De volledige opbrengst doneert ze aan liefdadigheidsorganisaties Creatives For Lebanon en Art For Beirut, die de handen ineen slaan met veilingkantoor Sotheby’s. De bodysuit is niet het enige kledingstuk waarop je kunt bieden, want ook de Elie Saab-jurk gedragen door Emma Stone op de rode loper van de Oscars, een armband van kunstenaar Damien Hirst, Mick Jaggers jas van zijn Europese tournee in 2017 en een kostuum van Madonna worden geveild.

Zakcentje over? Dan kun je van 7 tot en met 15 december bieden op deze iconische kledingstukken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Popsugar. Beeld: still
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.