De geruchtenmolen draait, komt er een gay-versie van ‘De Bachelor’?

de bachelorette aflevering 9

Wie treedt in de voetsporen van De Bachelorette Gaby Blaaser? Dat is een vraag die ons (en vele medefans) bezighoudt. Na het afgelopen seizoen – gevuld met drama – kunnen we natuurlijk niet wachten op een vervolg. Als we Shownieuws moeten geloven, komt er snel een vervanger aan.

Lees ook: Onthult de winnaar van ‘De Bachelorette’ met déze post nog steeds samen te zijn met Gaby?

De afgelopen weken hebben we allemaal kunnen smullen van de reality-hit De Bachelorette. Gaby Blaaser vond haar prins op het witte paard en wij mochten genieten van de nodige dosis spanning. Eind goed, al goed, dus. Hoewel… wie kijkt er niet al stiekem uit naar een nieuw seizoen?

Gay-versie

Volgens Shownieuws komt dat nieuwe seizoen er snel aan. En dat wordt er niet zomaar eentje: een man gaat opzoek naar zijn droomman, volgens Shownieuws. Hoe cool is dat? Meerdere mannen die benaderd zijn voor de gay-versie van De Bachelor meldden zich bij het programma.

Welk hart?

“Vele mannen worden gevraagd deel te nemen aan De Bachelor met een andere (bekende?) man in de hoofdrol. Maar om welk hart de kandidaten zullen gaan strijden, is gek genoeg nog niet bekend. De opnames zouden binnenkort moeten plaatsvinden”, aldus Shownieuws.

Wij gaan in ieder geval kijken, jij ook?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Shownieuws