Geruchtenmolen draait op volle toeren: is dít de nieuwe Bachelor?

Roy Donders de Bachelor

Hebben we nog maar nét afscheid genomen van Gaby en haar mannen, lijkt het volgend drama zich alweer aan te dienen. De nieuwe Bachelor zou namelijk al zijn koffers (en rozen) hebben gepakt voor een romantisch avontuur. En dat speelt zich deze keer niet af in Zuid-Afrika!

Lees ook:
Komt er een gay-versie van ‘De Bachelor’?

Dát er een gay-versie van de Bachelor komt, lijkt inmiddels zo klaar als een klontje. Verschillende mannen zijn benaderd, zo liet Shownieuws eerder al weten. ‘Vele mannen worden gevraagd deel te nemen aan De Bachelor met een andere (bekende?) man in de hoofdrol. Maar om welk hart de kandidaten zullen gaan strijden, is gek genoeg nog niet bekend. De opnames zouden binnenkort moeten plaatsvinden.’

Nieuwe Bachelor

Maar wie o wie zal Gaby gaan opvolgen? De geruchten gaan dat het zomaar Gerard Joling zou kunnen zijn. De zanger gaat namelijk naar Curaçao, maar niet zomaar voor vakantie. Nee, er hangen opnames aan vast voor een nieuwe show. ‘Onderweg naar Curaçao voor mijn nieuwe tv-programma. Gelukkig logeert Roosje in mijn huis om voor mijn mooie tuintje en duifjes te zorgen met het warme weer’, schrijft hij bij de geheimzinnige post.

Tekst gaat verder onder de post.

Geen bruiloft

Een goede potentiële kanshebber, want Geer heeft immers al van dichtbij een soortgelijk datingprogramma meegemaakt. Zijn vriend (frenemy?) Gordon deed namelijk mee aan ‘Gordon gaat trouwen… maar met wie?’, maar koos uiteindelijk voor niemand minder dan zichzelf. Joling had dan ook maar één voorwaarde om mee te doen aan een dergelijke serie: hij wil absoluut niet in het huwelijksbootje stappen. Toch gaf hij destijds al toe zeker wel open te staan voor een datingshow, dus wie weet…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!